Önemle Duyrulur

Bazı kesintisiz güç kaynağı satan firmalar ekonomik ve piyasanın durgunluğundan dolayı internet, ihale, doğrudan satış vb... yollarla ucuz diyerek, siz kesintisiz güç kaynağı alıcılarına çok ucuz fiyat ve teklifler vermektedir.

Bu verilen fiyatları hayranlıkla izlerken sebepleride bir bir ortaya çıkmaktadır. Örneğin; 6 kVA lık bir kesintisiz güç kaynağını 10 kVA, 10 kVA lık bir kgk'yı 15 kVA, 15 kVA'lık bir kgk'yı 20 kVA diye satmış olduklarını duymaktayız.

Bunun yanı sıra cihazın içinde kullanılan standart akülerin sayısı yada amperajını düşürerek, piyasanın en adi akülerini kullanan bu firmalar haksız rekabet ve resmen hırsızlık yaptıkları gibi siz ups kullanıcılarının emeğini de çalmaktadırlar. Firmamızın önerisi bu konuyla ilgili tanıdığınız bir kimseye gücünüzü hesaplatıp UPS alacağınız firmaya ne çalıştıracağınızı söylmeden, aküsünün kaç adet kaç amper olduğunu sorarak teklif isteyiniz.
Bu konuyla ilgili maduriyetinizi veya şüphelerinizi, Elektrik Mühendistleri Odası ( EMO ) yada Tüketici Koruma Derneğinden bilir kişi talep ederek yardım isteyebilirsiniz.

 
Navigasyon:   Anasaya

İletişim Bilgileri

Best Enerji Sistemleri

  • Address : Eski Osmanlı sokak No: 48 / A Mecidiyeköy
  • Tel : (090) 212 275 4328
  • Fax : (090) 212 275 4329
  • Gsm : (090) 533 250 4149
  • Email : [email protected]